Hipp hipp hurra!

Idag fyller världens nästa Viktor 3 år! Tänk att det var hela tre år sen han för första gången låg i min famn och var så där liten och alldeles underbar. Första dagen var jag mest trött och lite rädd för den där lilla varelsen som nu var helt beroende av oss. Och livrädd för att göra fel, när vi sen fick åka hem några dagar senare undrade vi lite hur dom vågade skicka hem barn med föräldrar som inte har någon koll på hur man tar hand om en liten bebis.

Idag är han en liten person med mycket egen vilja och personlighet. En sprudlande glad liten kille som älskar att prata och köra bil, hatar att tvätta håret men glatt badar så länge han slipper det.

Kärleken till sin bobbycar som håller på att bli för liten gjorde att dagens stora present från mor- och farföräldrar samt föräldrar blev en trampbil. Ojoj vad han blev glad, han hade svårt att hålla sig lugn under tiden som pappa monterade den. Den är något stor för vår lägenhet men nog måste man få prova sin nya bil på morgonen.

20110401-082503.jpg

20110401-082521.jpg

Lillebror blev överlycklig när han äntligen fick låna Viktors älskade bobbycar. Viktor drog omkring honom och försökte lära honom hur man tar sig framåt. Världens bästa storebror!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *