Ny frisyr och nytt försök att börja blogga bättre..

Helgen har varit väldigt mysig, vi har tillbringat den med syster och familj i Ö-vik. På fredagen hade vi dessutom besök av mamma, pappa, Frida och lilla Nellie. Killarna har haft det tokigt skönt med egen tomt och ett vitt litet hus som vips blev ett dinusarietåg 🙂

Jag passade på att klippa mig när jag var uppe och gissa om jag hade lite ångest. Att gå från mellanlångt till kort hår är svårt.. Jag har fortfarande inte alls vant mig och känner inte riktigt igen mig i spegeln..

Så såg jag ut samma dag som jag klippt mig. Idag hade vi lite bråttom hemma, det har ju helt plötsligt blivit sommar och barnen sommarkläder var som bortblåsta…. Det blev en snabb dusch av håret och resultatet är något lockigare än efter frisörstyling..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *