Tisdag

Redan klockan 6.20 vaknade jag av det ”ljuva” ljudet ”pappa pappa” klev upp och upptäckte att Alexander tydligen var hysteriskt pigg och stod och försökte hoppa i sin säng, resultatet var med skaka galler än hopp. Storebror såg lite småsurt på sin bror som nog väckt honom 🙂 Sedan Magnus började vara hemma har Alexanders användande av ordet mamma för att förklara allt bytts ut mot pappa istället och han har nu efter två veckor blivit nästan mer pappig än mammig, en konstig känsla för så blev det aldrig med Viktor.

Annars verkar gårdagens eftermiddag och kväll mest bestått av att Alexander och Viktor jagade varandra runt soffan som tillfälligt är utdragen för att komma åt att sätta ellister.. Avundades inte Magnus som försökte göra detta med två hysteriskt fnissande småtroll 🙂 Själv har jag fått okej på uppdrag och ska börja snart, men tiden fram tills dess tillbringas på jobbet och är det lite långdraget på dagarna, man försöker hitta saker att lära sig, men det är svårt att orka fylla hela dagen med det.

Efter förra veckans idiotiska konkande av oergonomisk datorväska har jag lyckats dra minst en eller flera kotor ur led i ryggen och idag ska jag gå till naprapaten för att förhoppningsvis få detta åtgärdat. Träningspasset igår fick därför bestå av benträning och det kan jag lova känns i benen idag.. Kanske var det inte så smart att låta bli att styrketräna på 4 år 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *